Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Passaat veld Cross

Passaat veld Cross

Op zaterdag 7 november kan er worden hardgelopen door de gevallen herfstbladeren en in de blubber. Het wordt bikkelen over modderige paden, langs sloten en over velden. De eerste veldloop in de regio wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Passaat uit Papendrecht. Deelname staat open voor iedereen en voor alle leeftijden.

Deze veldloop is de eerste wedstrijd uit de crosscompetitie in de regio Dordrecht voor pupillen en junioren. Tevens zijn er wedstrijden voor A en B junioren, dames, heren en masters. Vrijwilligers van atletiekvereniging Passaat zetten een afwisselend parcours uit in het Ppstpolderpark. De start en finish is op de atletiekbaan aan de Andoornlaan 38, 3356 LC Papendrecht. Om 11 uur start het programma met een wedstrijd voor mini-pupillen over 600 meter. Na de officiële wedstrijden voor pupillen en junioren gaat om 13:30 uur de korte cross over 3000 meter van start en om 14:00 uur is de start van de lange veldloop over 6 en 8 km. De korte en lange veldloop zijn zowel voor wedstrijdatleten als voor recreanten.

Deelnemers kunnen gebruik maken van de comfortabele kleed - en douchegelegenheid in het clubgebouw van AV Passaat. Voor de eerste drie dames en heren van de A en B junioren, senioren en de masters zijn er prijzen in natura. Inschrijven kan tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Inschrijfgeld voor pupillen is € 2,50 en overigen € 5,00.

Voor informatie kunt u terecht bij Els Verberkmoes, tel: (078) 615 04 17 of via e-mail inschrijven@avpassaat.nl. Informatie is ook te vinden op de website www.avpassaat.nl
 

Wanneer?
7 november 2015 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
Locatie:
Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.