Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingspunt voor ( plots-)laatdoven en slechthorenden

Ontmoetingspunt voor ( plots-)laatdoven en slechthorenden

Soms kan het best lastig zijn om contact te maken met anderen en zelfs met uw partner, wanneer u moeite heeft om elkaar te verstaan. Speciaal voor (plots-)laatdoven en slechthorenden organiseert de BWI in samenwerking met Stichting Plotsdoven en slechthorenden een aantal keer per jaar ontmoetingsmiddagen.

Op donderdag 5 november is de eerstvolgende en tevens de laatste ontmoetingsmiddag van 2015. Om dit jaar feestelijk af te sluiten organiseren we van 12.00-14.00 uur een gezellige lunch op de P.S. Gerbrandystraat 31, waarbij communiceren gemakkelijker wordt gemaakt door de hulp van een schrijftolk.

Daarnaast is er een ervaringsdeskundige aanwezig namens de Stichting Plotsdoven en slechthorenden waar u terecht kunt met eventuele vragen. Voor deze lunch vragen wij een kleine bijdrage van €3,- p.p. en verzoeken wij u om zich op te geven. Voor inlichtingen en opgave kunt u op werkdagen contact opnemen met Pauline van der Kraan, BWI op telefoonnummer: 078- 6154741 of per email: info@bwi-papendrecht.nl.
 
 

Wanneer?
5 november 2015 van 12.00 tot 14.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Dienstencentrum Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.