Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Halloween in de Oostpolder en De Kooij

Halloween in de Oostpolder en De Kooij

Dit jaar géén Halloween feest in het Oostpolderpark, zoals in 2013 en 2014. Dit jaar gaat het wijkplatform Oostpolder de Kooij het het helemaal anders doen.

"Halloween in het Oostpolderpark was erg goed bevallen, maar vergde wel heel veel voorbereidingstijd en afstemming tussen de samenwerkende partijen. Als organisatie ben je al drie kwart jaar van te voren al bezig met de eerste opzet: Wat gaan we doen? Wat is het verhaal? Wat is het budget? Wie en wat hebben we allemaal nodig? Wat moeten we gaan regelen? Wat is nodig voor een vergunning? Terwijl andere mensen in de winter aan de komende lente zaten te denken, was de organisatie al bezig met de voorbereidingen van Halloween. Bij het steeds groter worden van het aantal bezoekers wordt de organisatie ook steeds complexer. Je moet meer gaan afstemmen, anders gaan organiseren. Vorig jaar hadden we bijna 50 vrijwilligers van opbouwers, figuranten, EHBO’ers, filmploeg, beveiligers tot DJ. Door het steeds groter worden van het evenement brengt het ook steeds meer risico’s met zich mee. Zo moesten ook alle materialen die we gebruikten in de tennishal van het Tenniscentrum Top allemaal brandvertragend zijn om ongelukken te voorkomen".

Wat gaan we in 2015 doen?
"We gaan weer terug naar basis. We hebben op de twee edities in het Oostpolderpark veel positieve reacties ontvangen. Maar…we kregen ook de reactie dat als Halloween in het Oostpolderpark zo groots werd gevierd dat er maar weinig kinderen langs de huizen gingen. Iedereen ging namelijk naar het Oostpolderpark. We willen Halloween weer terugbrengen naar de basis. We gaan als wijkplatform meer stimuleren dat bewoners zelf mee gaan doen met Halloween, zodat kinderen verkleed langs de huizen kunnen. Kortom, heel veel Halloween in de wijk".

"Hang als bewoner deze flyer zichtbaar voor uw raam. U laat dan zien dat u op zaterdagavond 31 oktober (van 18.30 uur tot ca. 21.00 uur) meedoet aan Halloween. Kinderen uit de wijk mogen bij u aan de deur langskomen voor Trick or Treat.
Heeft u vragen? Neem dan via e-mail info@oostpolderdekooij.nl met ons contact op. Ook kunt u aan ons vragen stellen via de facebookpagina Wijkplatform Oostpolder / De Kooy, Gemeente Papendrecht".

De flyer kunt u downloaden op:
Website van Wijkplatform Oostpoder de Kooij:
www.oostpolderdekooij.nl/files/lft-ja-ik-doe-mee.pdf

Wanneer?
31 oktober 2015 van 18.30 tot 21.00 uur
Organisator
Wijkplatform Oostpolder de Kooij
Locatie:
Oostpolder de Kooij
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.