Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderdisco (Halloween Editie)

Kinderdisco (Halloween Editie)

Ook in het nieuwe seizoen staat de Kinderdisco natuurlijk weer op het programma. Dansen, springen en plezier maken (door mee te doen aan de spelletjes zoals danswedstrijd en limbo- dansen)zijn vaste onderdelen voor twee uur lang plezier. De dj's Kristian en Yaro verzorgen de muziek! Kom jij ook?

De kinderdisco vindt plaats op 30 oktober(speciale Halloween editie) en op 18 december 2015.

Wanneer?
30 oktober 2015 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
De Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.