Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Interview met een echtpaar over dementie

Interview met een echtpaar over dementie

Op donderdag 29 oktober 2015 is in het Alzheimer Café Papendrecht een echtpaar te gast. Het echtpaar zal die avond vertellen over de geheugenproblemen van dhr. en de invloed die dit voor beiden heeft op het dagelijks leven. Zij zullen die avond worden geïnterviewd door Annette van Maanen, casemanager dementie.

Na de pauze bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van de Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI-Papendrecht), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: BWI-Papendrecht, tel. 6154741.
 

Wanneer?
29 oktober 2015 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Dienstencentrum Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.