Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderactiviteit Speuren naar sporen in het bos

Kinderactiviteit Speuren naar sporen in het bos

Vandaag organiseert de IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) een struintocht door het bos voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. De ochtend start om 10.00 uur bij het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) en duurt ongeveer 2 uur.

Herfst in het bos: vallende bladeren, paddenstoelen, spinnenwebben.  Ja en wat nog meer… Er valt echt nog veel meer te ontdekken tijdens deze struintocht. Na de tocht kan er een herfsttafel of een natuurschilderijtje gemaakt worden.

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via email.

Wanneer?
22 oktober 2015 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
691 20 38
scholen@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.