Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

God is van Poezie: Willem Jan Otten

God is van Poezie: Willem Jan Otten

Onze meest spraakmakende dichter is Willem Jan Otten. spraakmakend, ook omdat hij zichzelf een gelovige noemt en dat is in zijn werk te merken. Op deze avond krijgen deelnemers informatie over leven en werk van een dichter. Maar het belangrijkste: we lezen een aantal van zijn gedichten.

Aanmelden en informatie: ds. Piet van die. p.van.die@pknpapendrecht.nl of tel. 6150864.

 

Wanneer?
15 oktober 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Geref. Kerk 'De Morgenster'
Locatie:
Muilwijckstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.