Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Weerbaarheids Trainingen voor kinderen (8 -12 jr)

Weerbaarheids Trainingen voor kinderen (8 -12 jr)

U wilt dat uw kind lekker in zijn vel zit en gelukkig is, maar ook veilig door het leven kan gaan. Pestgedrag op school of op straat ondermijnt het zelfvertrouwen en het zelfbeeld van uw kind.

Maar ook bedreigende situaties, zoals ongewenst gedrag van volwassenen ten opzichte van uw kind. Dit zijn voorvallen die het welzijn van uw kind en ook dat van u negatief kunnen beïnvloeden. Om uw kind hiermee te leren omgaan en om adequaat te reageren, is deze cursus bedoeld.

Wanneer?
14 oktober 2015 van 17.00 tot 18.00 uur
Organisator
safety and Selfdefense
Locatie:
De Kameleon aan de Noordersingel
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.