Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Proefjescircuit

Proefjescircuit

Experimenteer met DaVinci Doe verschillende proefjes en kom bijzondere dingen te weten over techniek en wetenschap in de Ontdekruimte van de studenten van de opleiding onderwijs-assistent, DaVinci College Dordrecht.

Voor de kleintjes wordt er ook voorgelezen. Zo is er voor elk wat wils!

Praktische informatie
Datum: woensdag 14 oktober
Tijd: 13.30 - 16.00 uur
Locatie: bibliotheek Papendrecht
Voor wie: 4 - 12 jaar
Prijs: gratis

Opgeven moet via de website.

Wanneer?
14 oktober 2015 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.