Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Levensfilosofie bij VU Papendrecht

Levensfilosofie bij VU Papendrecht

Op dinsdag 13 oktober a.s. start de cursus “uitzicht door inzicht”.

In 5 dinsdagavonden wordt uitgebreid aandacht besteed aan het doel van het menselijk bestaan, de relatie met de ons omringende natuur – waarmee wij onlosmakelijk zijn verbonden - en de vele levensproblemen waar men over het algemeen mee worstelt. In een boeiend panorama wordt dit alles vanuit een spirituele/holistische visie benaderd. Men leert een 'mind over matter' levenshouding te ontwikkelen en te leven in het NU, waardoor men altijd meester is van het eigen levenslot. Meer informatie en inschrijven kan via www.vupapendrecht.nl of door te bellen met 078-6154764
 

Wanneer?
13 oktober 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.