Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kleine Prijs van Papendrecht

Kleine Prijs van Papendrecht

De Kleine Prijs van Papendrecht vindt plaats op zaterdag 10 oktober 2015 en wordt voor de tweede keer georganiseerd door Jeugdcentrum Interval. Met deze talentenjacht strijden bands tegen elkaar. Dus zit jij in een band, kom je uit de regio en willen jullie kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan voor 10 september bij Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl, en stuur daarbij een demo/link en biografie mee.

Een band moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
Regio bands: Drechtsteden/ Rotterdam/ Barendrecht/ Gorinchem
Bands worden beoordeeld op kwaliteit als er teveel aanmeldingen binnenstromen.
Geen covers
Bands mogen alleen maar live muziek spelen
Geen satanistische teksten
Er wordt op een vaste backline gespeeld. Men kan wel eigen versterker, bekkens en pedals meenemen. Een eigen snare meenemen is verplicht

Meer informatie? Neem dan contact op met Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl.

Wanneer?
10 oktober 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
De Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.