Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sylvia Vanden Heede leest voor

Sylvia Vanden Heede leest voor

Schrijfster Sylvia Vanden Heede leest voor uit o.a. haar boek Hond weet alles en Wolf niets. Een grappig boek met heel veel weetjes over mummies en skeletten, robots, sterren en de maan, ridders en piraten, dino’s en draken. Ontdek hoeveel je zelf weet!

Praktische informatie
Datum: woensdag 7 oktober
Tijd: 13.30 - 14.30 uur
Locatie: bibliotheek Papendrecht
Voor wie: 7 - 12 jaar
Prijs: gratis

Opgeven moet via de website.

Wanneer?
7 oktober 2015 van 13.30 tot 14.30 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.