Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoeting Met Vrouwen Klei-workshop

Ontmoeting Met Vrouwen Klei-workshop

Aletta Feenstra uit Dordrecht houdt op woensdagochtend 7 oktober een workshop kleien aan de hand van een verhaal, genaamd ‘De Koning van Leemland” in de Morgensterkerk te Papendrecht. De organisatie is in handen van de werkgroep ‘Ontmoeting Met Vrouwen’.

Het is elke keer weer spannend waarmee de werkgroep nu weer mee op de proppen komt. Dat geldt overigens ook voor de werkgroep zelf. Dit keer laten ze hun gasten genieten van het verhaal van “de Koning van Leemland”, geschreven door Aletta Feenstra. 

Aletta, kunstenares en spreekster zal de aanwezigen al kleiend meenemen in haar verhaal. Ze zet graag haar motivatie uiteen: ” Ik wil de aanwezigen graag het verhaal laten beleven, en dat kan doordat ze zelf een vaas mogen maken. Ik hoop dat ze dan ontdekken dat ze heel waardevol zijn”. 

Dames die deze workshop graag bijwonen, worden uitgenodigd zich aan te melden via onderstaande mogelijkheden. Dit kan tot uiterlijk 5 oktober, daarna is het alleen nog mogelijk indien er nog plaatsen over zijn. I

ndien mogelijk kan men het beste lopend of per fiets komen, vanwege het feit dat dit gebouw zich bevindt in een gebied waar men 1 uur mag parkeren, aan te tonen door middel van een blauwe parkeerkaart. Wel zijn er een paar parkeergarages in de directe omgeving, hier betaald men  € 1,60 per 64 minuten.

De entree is gratis, de gebruikte materialen en koffie met ‘selfmade’ koek kosten slechts €  5,00. Het programma voor de kinderen is vanzelf bij deze prijs inbegrepen. De zaal is rolstoelvriendelijk.

Aanmelden kan via telefoon of email bij Meta van Hemmen.

Wanneer?
7 oktober 2015 van 09.15 tot 11.15 uur
Organisator
Meta van Hemmen
06-33891238
mvanhemmen@gmail.com
Locatie:
Morgensterkerk, Muilwijckstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.