Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis activiteiten in de week tegen de eenzaamheid

Gratis activiteiten in de week tegen de eenzaamheid

Van 24 september tot en met 3 oktober aanstaande vindt de landelijke Week Tegen Eenzaamheid plaats. Ook in Papendrecht schenken wij hieraan, evenals vorig jaar, graag aandacht.

De Werkgroep Eenzaamheid heeft diverse activiteiten georganiseerd om het thema onder de aandacht te brengen. Onder andere vinden diverse interessante, leuke workshops en een gezellige high tea plaats. Kijk snel op een van de volgende websites voor de diverse activiteiten waarvoor u zich kunt opgeven. Wacht niet te lang, want deelname is beperkt! www.bwi-papendrecht.nl of http://www.samentegeneenzaamheid.nl/programma

Wanneer?
Van 24 september 2015 00.00 uur tot 3 oktober 2015 00.00 uur
Organisator
Werkgroep Eenzaamheid
Locatie:
Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.