Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop koken voor (aankomende) studenten

Workshop koken voor (aankomende) studenten

Het C.J.G. Papendrecht, Dienst Gezondheid & Jeugd en Rivas Zorggroep organiseren een kookcursus voor (aankomende) studenten. de gratis cursus wordt verzorgd door een dietiste van de Rivas Zorggroep en bestaat uit 3 bijeenkomsten.

 

Wanneer?
21 september 2015 van 17.00 tot 19.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
078 6445200
e.donatz@papendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.