Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis fietscontrole Veerpromenade

19 september: gratis fietscontrole Veerpromenade

De Fietsersbond afdeling Papendrecht voert zaterdag 19 september tussen 10.00 en 16.00 uur gratis fietscontroles uit. Dit vindt plaats op de Veerpromenade naast de openbare fietsenstalling. Ervaren vrijwilligers en technici van de Fietsersbond voeren ook kleine reparaties gratis uit. Kleine onderdelen zijn tegen kostprijs te koop.

De actie maakt deel uit van een landelijke campagne “Ik wil je zien”. Op www.fietsersbond.nl is alle informatie te vinden om veilig te fietsen, waaronder goede verlichting.

Wanneer?
19 september 2015 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Fietsersbond
Locatie:
Veerpromenade
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.