Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Taalpunt

Papendrecht zet twee belangrijke stappen in de strijd tegen laaggeletterdheid. Wethouder Joke Reuwer-Verheij ondertekent namens de gemeente het convenant Bondgenootschap voor geletterdheid Drechtsteden, waarmee zij toezegt aandacht te besteden aan het voorkomen en bestrijden van laaggeletterdheid.

Hierna is het de beurt aan taaldocent en auteur Ria van Adrichem, die het Taalpunt in Bibliotheek Papendrecht officieel opent. Iedereen is van harte welkom om deze mooie momenten met ons mee te vieren.

Wanneer?
7 september 2015 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.