Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pelserveld Toernooi

Pelserveld Toernooi

Op 6 september 2015 heeft JC Interval een voetbaltoernooi georganiseerd op één van de mooiste locaties in Papendrecht, het Pelserveld. Het toernooi wordt opgesplitst in twee leeftijdscategorieën: 12 tot 15 jaar en 16 tot 23 jaar. Wil jij meedoen en kans maken op leuke prijzen? Stel dan een team samen en schrijf je in bij Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld.

Wanneer?
6 september 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.