Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleeshalfuurtjes GAAN NIET DOOR!

Voorleeshalfuurtjes GAAN NIET DOOR!

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Papendrecht heeft op maandag 31 augustus weer Voorleeshalfuurtjes georganiseerd in het CJG-gebouw, aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht. Je bent van 13:30-14:00 uur & van 14:30-15:00 uur van harte welkom.

De gratis voorleesmomenten worden verzorgd door een peuterspeelzaalleidster van Wasko en zijn bedoeld voor kinderen tussen de 0-4 jaar. Als ouder bent u tijdens het voorlezen ook aanwezig. Aanmelden van te voren is niet nodig.

DEZE ACTIVITEIT GAAT HELAAS NIET DOOR!

Wanneer?
31 augustus 2015 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
CJG
Locatie:
Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.