Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderactiviteit Waterbeestjes

Kinderactiviteit Waterbeestjes

Deze activiteit vindt plaats in de schoolvakantie.

Wat blijft het toch heerlijk, dat scheppen in het water met een net. Maar nog mooier wordt het als er allerlei verschillende dieren in dat slootwater zitten. Verbaasd zijn we meestal wanneer we de buit bekijken in het grote aquarium.

Je kan je aanmelden via email. Kosten zijn €2,50 euro per kind, dit is inclusief een consumptie.

Wanneer?
13 augustus 2015 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
691 20 38
scholen@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.