Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerspelen - Hoge sportboarding

Zomerspelen -  Hoge sportboarding

Meedoen met de zomerspelen? Iedere woensdag van augustus zijn er gave sportieve activiteiten op het Cruyff Court in Papendrecht. Aanmelden is niet nodig. Kom tussen 11.00 en 16.00 naar het Cruyff Court en doe mee! (gratis)

Wat is er te doen:

  • Woensdag 5 aug : Sweeper en voetbalkooi
  • Woensdag 12 aug: Hoge sportboarding
  • Woensdag 19 aug: Levend tafelvoetbal en tumblingbaan
  • Woensdag 26 aug: Panna voetbal 1vs1

Organisatie: Gemeente Papendrecht / Sportstimulering / n.ingen172@gmail.com

Wanneer?
12 augustus 2015 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht / Sportstimulering
Locatie:
Cruyff-Court aan de Oostkil
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.