Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wandeling met thema”Kruiden” bij de Natuur – en Vogelwacht

Wandeling met thema”Kruiden” bij de Natuur – en Vogelwacht

De maandelijkse wandeling bij het Streeknatuurcentrum staat zaterdag 1 augustus in het teken van kruiden. In de educatieve tuin zijn diverse plekken waar kruiden groeien en bloeien. Een IVN gids neemt u mee en zal u laten ruiken, proeven en wat informatie geven over kruiden.

Daarna volgt nog een wandeling in het Alblasserbos.

De wandeling start om 13.30 en duurt ongeveer twee uur.

Streeknatuur centrum Alblasserwaard
Matenaweg 1
3356 LS Papendrecht
 

Wanneer?
1 augustus 2015 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
0184-412618
info@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.