Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excelsior Papendrecht tijdens Zomer Pleinconcert

Excelsior Papendrecht tijdens Zomer Pleinconcert

Kijkje in de keuken bij Excelsior Papendrecht tijdens Zomer Pleinconcert op 02 juli aanstaande.

Op donderdagavond 02-juli as. verzorgt muziekvereniging Excelsior Papendrecht weer het Zomer Pleinconcert op het schoolplein bij het verenigingsgebouw.

Het belooft weer een afwisselend concert te worden, waaraan dit jaar alle groepen van de vereniging meewerken. Niet alleen het Orkest, maar ook het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel), het Klein Orkest (opleidingsorkest), de Slagwerkgroep en de Junior Slagwerkgroep zullen van de partij zijn en elkaar afwisselen tijdens een vlot en informeel programma.

Het concert zal plaatsvinden op het schoolplein bij het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan / Jacob Catslaan, om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Ieder die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

 

Wanneer?
2 juli 2015 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior Papendrecht
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Rembrandtlaan / Jacob Catslaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.