Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugdkerk The Maxx

Jeugdkerk The Maxx

Vandaag is er weer Jeugdkerk the Maxx. We komen met een grote groep jongeren samen om net weer een stukje meer te ontdekken van God. Ook de vertrouwde Alpha-band komt spelen, wat een garantie is voor vette muziek.

Na afloop zijn er gratis drankjes en lekkere hapjes. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom.

Wanneer?
28 juni 2015 van 15.00 tot 16.30 uur
Organisator
Maxx Papendrecht
0647924165
m.vogelaar@inter.nl.net
Locatie:
Dansschool Astrid Lammerts, Parkweg 5A, Papendrecht (naast TOP tenniscentrum)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.