Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

iRoad dashcam inbouwdag

Dashcams, of auto camera’s, worden steeds populairder. En dat is niet verwonderlijk. Want beelden van zo’n camera achter de voorruit van je auto worden steeds vaker gebruikt om (on)schuld bij een ongeluk of actie van een “wegmisbruiker” aan te tonen. Of om een exotische vakantierit thuis nog eens te herbeleven. De camera’s worden steeds kleiner en de beeldkwaliteit steeds beter.

Op 20 juni 2015 organiseert Epine Camerashop de iRoad dashcam inbouwdag. Epine is exclusief leverancier van iRoad dashcams in Nederland. Met één of met twee camera’s. En met verschillende resoluties variërend van héél scherp tot haarscherp. Er is er dus altijd wel één die aan de wensen voldoet.

En zou het niet mooi zijn wanneer die dan meteen professioneel zou kunnen worden ingebouwd? Op de dashcam inbouwdag doen wij dat. Kabels worden weggewerkt en de dashcam wordt aangesloten op de accu.

Kom daarom op 20 juni naar onze winkel aan de Burgemeester Keijzerweg 14 in Papendrecht, kies een iRoad camera en laat deze ter plekke professioneel inbouwen.

Het inbouwen van een dashcam kost op de dashcam inbouwdag slechts € 50,- inclusief BTW!

Wordt er gekozen voor een duo dashcam, dus met een extra camera voor de achterruit, dan kost complete inbouw € 70,-. Voor dit bedrag wordt de dashcam geplaatst, de kabel in het interieur onzichtbaar weggewerkt en gezorgd voor een directe aansluiting op de accu (dus niet op de sigarettenaansteker). Klaar voor gebruik dus!

De inbouwteams werken op volgorde van binnenkomst. Wilt je zeker zijn van een plek, reserveer dan nu alvast een tijdstip door te bellen naar 078-6416410. Je hoeft je trouwens niet te vervelen tijdens het wachten. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.
Wij hopen je graag te zien op 20 juni op de Burgemeester Keijzerweg 14 in Papendrecht.

Wanneer?
20 juni 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Epine Cameraschop
Locatie:
Burgemeester Keijzerweg 14
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.