Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rolstoelvierdaagse

Rolstoelvierdaagse

In de 3e week van juni: van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juni is er de Papendrechtse rolstoelvierdaagse. Met ruim 100 rolstoelers wordt er 4x een wandel/roltocht gehouden van zo’n 5 kilometer. Er worden hiervoor nog zo’n 100 vrijwilligers gezocht. Het gaat om de ochtenden van 16 tot en met 19 juni, van 10.00 tot 12.15 uur. Je mag je 1 ochtend opgeven of meer.

Vrijwilligers gezocht. Voor aanmelden of vragen: W.oldengarm@upcmail.nl (let op: dit is verbeterd mail-adres) of Anita.Stigter@gmail.com (stichting Present)

Wanneer?
Van 16 juni 2015 10.00 uur tot 19 juni 2015 12.15 uur
Organisator
Stichting Present
Anita.Stigter@gmail.com
Locatie:
Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.