Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Viermasterparty

De Fair Trade producten zullen tijdens de Viermasterparty op dinsdagmiddag 16 juni, van 15.30-19.30 uur verkocht worden op het schoolplein van de Viermaster.

Tijdens deze Viermasterparty zal er weer van alles te doen zijn. Denk hierbij aan het kennismaken met verschillende instrumenten van ToBe, het volgen van taekwondoclinics, schmincken, optredens van leerlingen van de Viermaster op een Open podium, een Sing In enz. Er zal een Rad van Fortuin zijn en een rommelmarkt, maar ook de kraam met de leuke aapjes van de Stichting Cystic Fibrosis zal weer aanwezig zijn.

De gebruikelijke spelletjes worden dit jaar grotendeels vervangen door natuuractiviteiten. Kortom, een echte aanrader om die datum in de gaten te houden!

Wanneer?
16 juni 2015 van 15.30 tot 19.30 uur
Organisator
De Viermaster
Locatie:
De Viermaster
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.