Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Slootjesdag bij de NVWA

Slootjesdag bij de NVWA

Op zaterdag 13 juni 2015 organiseert de IVN-Alblasserwaard een slootjesochtend voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. De ochtend start om 10.00 uur bij het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) en duurt ongeveer 2 uur.

Er is deze ochtend van alles te doen rondom water. We gaan natuurlijk vissen met netjes. Daarnaast kunnen er  waterproefjes gedaan worden, is er een waterwandeling door de tuin en binnen in het centrum is er veel meer met water dan je denkt. Ga zelf op ontdekking deze ochtend! Er zijn gidsen om jullie te helpen.

Graag van tevoren opgeven via www.ivn.nl/slootjesdagen. Er is plaats voor 40 kinderen.

Het SNCA ligt aan de Matenaweg 1 te Papendrecht nabij het Alblasserbos.

Wanneer?
13 juni 2015 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.