Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziek in de Wijk

Op vrijdag 12 juni as. opent Muziekvereniging Excelsior Papendrecht haar deuren voor een muzikale middag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, in het kader van ‘Muziek in de Wijk’, zodat de kinderen op een informele manier kennis kunnen maken met de vele leuke aspecten van muziek.

De activiteiten hebben allemaal te maken met het thema ‘Jungle’. De jongsten kunnen liedjes zingen rondom dit thema, de wat oudere kinderen kunnen zelf muziek maken met de populaire boomwhackers, er kunnen muziek-instrumentjes in de vorm van een jungle-dier geknutseld worden, en er zal een trommel-workshop met emmers gehouden worden. Leden van Excelsior zullen aanwezig zijn zodat de kinderen met wat begeleiding allerlei blaasinstrumenten kunnen proberen, zoals de bugel, trompet, hoorn, trombone en bariton.
Kortom; een informele middag waarbij iedereen zich in de muzikale jungle zal vermaken!

Wanneer: Vrijdag 12 juni as. om 13.15 uur.
Afsluiting 15.15 uur waarbij de ouders kunnen genieten van een korte uitvoering.
Waar: Verenigingsgebouw Excelsior Papendrecht, Rembrandtlaan 206 in Papendrecht (ingang via schoolpleinzijde).
Wie: Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar die interesse hebben, zijn welkom.
Kosten: Euro 1,- per kind (te voldoen bij de ingang), incl. aanmaaklimonade en iets te snoepen.
Opgeven: Per email, onder vermelding van naam en leeftijd van de leerling(en), en een telefoonnummer van ouders/verzorgers.

Wanneer?
12 juni 2015 van 13.15 tot 00.00 uur
Organisator
Excelsior Papendrecht
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.