Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomermarkt obs Anne Frank

Zomermarkt obs Anne Frank

Woensdag a.s. houdt onze school (obs Anne Frank te Papendrecht) aansluitend aan het ochtendprogramma van de kinderen een Zomermarkt op het plein naast de school.

Samen met de ouderraad zullen de diverse groepen allerlei fraaie maaksels die de kinderen in de afgelopen periode op school geknutseld hebben voor een klein prijsje te koop aanbieden aan ouders en andere belangstellenden. Verder zullen er o.a. smoothies, cupcakes en meloen verkocht worden. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, komt ten goede aan de ouderraad van de school.

We hopen op een grote opkomst van geïnteresseerde mensen. Zouden jullie ons willen helpen er enige ruchtbaarheid aan te geven. Alvast dank!!!

De Zomermarkt is woensdag 10 juni van 12.00 tot 14.00 uur en vindt plaats op het grote plein van de obs Anne Frank te Papendrecht. Adres: Rozenstraat 36. Op het grote schoolplein is ook onze Anne Frankboom die onlangs onthuld werd te bewonderen...

Wanneer?
10 juni 2015 van 12.00 tot 14.00 uur
Organisator
OBS Anne Frank
Locatie:
Rozenstraat 36
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.