Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Nordic Walking bij atletiekvereniging AV Passaat

Cursus Nordic Walking bij atletiekvereniging AV Passaat

Op zaterdag 6 juni 2015 start AV Passaat, op de atletiekbaan in de Oostpolder, met een beginnerscursus Nordic Walking. Het is een prachtig moment om voor de zomervakantie de draad op te pakken om fit de zomer in te gaan! De cursus wordt gegeven door een door de atletiekunie gecertificeerde trainster.

Duur van de cursus
De beginnerscursus wordt in één weekend in 2 lessen van 19.00 tot 20.30 uur gegeven. Op zaterdag wordt stapsgewijs de basistechniek aangeleerd. Op zondag 7 juni wordt deze stof herhaald en is de mogelijkheid om deze te oefenen. De poles (stokken) worden door de vereniging in bruikleen gegeven.

Deelnemers mogen in de maand juni gratis mee lopen met de vrijdagavondgroep, om het Nordic Walking te oefenen, en om te kijken of het wandelen in groepsverband bevalt.

Sporters met beperking
Heeft u een beperking, zoals COPD, astma, diabetes, reuma etc. dan kunt u na overleg deelnemen aan de cursus om vervolgens in overleg met de trainster te bepalen of u wilt en kunt aansluiten bij een van de wandelgroepen van Passaat.

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 25,00 inclusief gebruik van de poles.

Aanmelding
Opgeven voor de cursus of informatie opvragen hierover kan bij Margreet Janssen  tel: 078-6411089 of via e-mail: wandelen@avpassaat.nl
Zie voor meer informatie over wandelen bij AV Passaat de website:www.avpassaat.nl


 

Wanneer?
Van 6 juni 2015 19.00 uur tot 7 juni 2015 20.30 uur
Organisator
AV Passaat
Locatie:
Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.