Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hallo Buren - Wereldfeest

Hallo Buren - Wereldfeest

Hallo Buren - Wereldfeest in het Vijverpark.

Hoe kleurrijk bent u?
...en hoe kleurrijk zijn uw Papendrechtse buren? Uit welke hoek van de wereld komen uw buren, uw straatgenoten, uw wijkgenoten? En hoe leven uw buren dan? Naar welke muziek luisteren zij, wat eten zij en hoe dansen zij? Dit ziet u allemaal op het Wereldfeest!

Zaterdag 6 juni van 16.00 tot 22.30 uur vindt voor de vierde keer het Papendrechtse Wereldfeest plaats, waar vele nationaliteiten en culturen in het Vijverpark (achter de Sterflat) samenkomen . Het Wereldfeest wordt letterlijk en figuurlijk één groot kleurrijk feest waar zoveel mogelijk in Papendrecht wonende nationaliteiten laten zien, horen, proeven, waarin hun cultuur uitblinkt.

Wanneer?
6 juni 2015 van 16.00 tot 22.30 uur
Organisator
Wijkcomite
Locatie:
Vijverpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.