Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dementie en Communicatie

Dementie en Communicatie

Op donderdag 25 juni is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw Tineke van Sleen te gast. Zij is werkzaam als trainer bij haar eigen bedrijf ‘Van Sleen Training en Innovatie’. Wat zeg je tegen iemand met dementie? Hoe kan je op een effectieve manier communiceren met iemand die dementie heeft? Waar loop je tegen aan in de communicatie met de ander? Mevrouw van Sleen zal in een gezamenlijk gesprek antwoord geven op deze vragen. Ook zal zij iets vertellen over begrijpen en begrepen worden en mogelijkheden bespreken om de communicatie prettiger/eenvoudiger te laten verlopen .

Na haar inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van de Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI-Papendrecht), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: BWI-Papendrecht, tel. 6154741.

Wanneer?
4 juni 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Dienstencentrum Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.