Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

HELAAS AFGELAST: Voorronde Singer/songwriter-contest

HELAAS AFGELAST: Voorronde Singer/songwriter-contest

Jeugdcentrum Interval en cafe de Trap Af hebben in het nieuwe jaar de krachten gebundeld ; zij gaan samen een Singer-songwriter-contest organiseren.

Hierbij worden alle singer-songwriters (jong en ‘iets’ ouder) opgeroepen om zich aan te melden bij Interval (f.dboer@papendrecht.nl of 078-7706385) voor één van de voorrondes (die plaats gaan vinden in de Trap Af) op 7/3 en 18/4/2015.
Kandidaten hebben elk 15 minuten speeltijd en zullen beoordeeld worden door een deskundige jury.
Vanuit de voorrondes worden er 6 finalisten geselecteerd die op 16/5/2015 in de finale (in Interval) gaan strijden om prachtige prijzen (optredens, bekers, bloemen en champagne).
De Singer/songwriters-contest is bedoeld voor iedereen uit de Drechtsteden (of je nu al heel lang bezig bent in de muziek of net begonnen bent…je bent meer dan welkom om je aan te melden !!). Aanmelden kan vanaf nu tot uiterlijk 22/2/2015 (en is gratis).   

Wanneer?
7 maart 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Oud Bruin Cafe 'De Trap Af'
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.