Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziek & Platen beurs

Muziek & Platen beurs

Muziek & Platen beurs bij Opnieuw & Co Papendrecht.

Van vrijdag 27 februari tot en met woensdag 4 maart 2015 wordt er een grote muziek & platenbeurs gehouden bij kringloopbedrijf Opnieuw & Co Papendrecht aan de Ketelweg 61H in Papendrecht. U kunt er terecht voor een zeer ruim assortiment lp’s, cd’s, muziek instrumenten waaronder blaas en snaarinstrumenten, keyboards en piano’s, oude radio’s en nog veel meer. Er wordt dagelijks aangevuld.

Muziek als vitamine:
Muziek is voor veel mensen een belangrijk onderdeel in het leveren. Het geeft ontspanning en rust en is een bron van inspiratie. Veel mensen zeggen niet zonder muziek te kunnen. Men kan op steeds meer manieren naar muziek luisteren zoals via Spotify. De mooiste manieren om naar muziek te luisteren zijn toch nog steeds live optredens of op de ouderwetse manier het draaien van langspeelplaten (LP’s) of singeltjes. Kom naar de muziekbeurs bij Opnieuw & Co Papendrecht voor een flinke dosis vitamine-M.

Extra muzikale koopavond vrijdag 27 februari 2015 bij Opnieuw & Co Papendrecht
We zijn op vrijdag 27 februari 2015 geopend tot 20.00 uur. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee of gratis soep kunt u genieten van muziek en kunt u lekker struinen in de duizenden lp’s en andere muziekdragers en instrumenten. Tijdens dit evenement kunt u zelf ook platen draaien op de aanwezige draaitafel.

Kringloopbedrijf Opnieuw & Co heeft inmiddels 5vestigingen in de regio. Opnieuw & Co heeft geen winstdoelstelling maar probeert zoveel mogelijk werk te realiseren uit hergebruik en afval. Er werken 350 mensen bij Opnieuw & Co en men verwerkt bijna 4.000 ton aan goederen per jaar waarvan 91% wordt hergebruikt.
 

Wanneer?
Van 27 februari 2015 00.00 uur tot 4 maart 2015 00.00 uur
Organisator
Opnieuw & Co
Locatie:
Opnieuw & Co
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.