Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rapalje

Dit jaar viert de band Rapalje hun 20-jarige jubileum.Om dit met u te vieren komen de vier mannen op 28 februari naar Theater De Willem in Papendrecht met hun nieuwe theatershow “Met de billen bloot”, een Keltisch feest vol van vurige muziek en temperamentvolle dans. Al twintig jaar rokken de mannen van Rapalje door Europa, fans in verwondering achterlatend.

Wat zit er toch onder die kilts? Op muzikaal gebied hebben de heren niets te verbergen. Folk, eerlijk en puur, dat is het devies. Met liefde gespeeld en met enthousiasme ontvangen. Ook het komend seizoen brengen ze een vurige show met nieuw repertoire, nieuwe dans en vooral nieuwe energie.Maar die ene vraag blijft hangen. Gaan de heren nu wel met de billen bloot? Rapalje trekt dit seizoen met theatertour “Met de billen bloot” en de “Celtic Folk Night” langs 33 zalen door heel Nederland. Ga naar www.rapalje.com en bestel je tickets nu het nog kan!

Wanneer?
28 februari 2015 van 20.15 tot 23.15 uur
Organisator
Rapalje
Locatie:
Theater De Willem
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.