Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse braderie in woonzorgcentrum De Markt

Jaarlijkse braderie in woonzorgcentrum De Markt

Op zaterdag 28 februari vindt in woonzorgcentrum De Markt, onderdeel van Rivas Zorggroep, de jaarlijkse braderie plaats. Jong en oud zijn tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom aan de Markt 24 in Papendrecht. De opbrengst van de braderie wordt gebruikt voor extra activiteiten voor de bewoners.

Rommelmarkt, spellen en lekkers
Tijdens de braderie kunnen bezoekers rondsnuffelen op de rommelmarkt met tweedehands spullen en bij de kramen met handgemaakte cadeauartikelen. Daarnaast zijn er diverse spellen waarmee bezoekers hun geluk kunnen beproeven; Rad van Fortuin, Pim-pam-pet-prijzenspel en enveloppen trekken. En in de grote loterij maken deelnemers kans op een tablet als hoofdprijs. Uiteraard ontbreken ook de lekkere hapjes en drankjes niet. Bij de koek- en zopietent is heerlijke winterkost en -drank te koop, zoals verse erwtensoep, broodjes worst en glühwein.

Inleveren spullen voor rommelmarkt
Voor de rommelmarkt is de organisatie nog op zoek naar tweedehands spullen. Mensen die nog een vroege voorjaarsschoonmaak houden en daarbij nog goede spullen tegenkomen, kunnen deze inleveren bij De Markt. Dat is mogelijk vanaf zaterdag 14 februari dagelijks mogelijk van 8.30 tot 20.00 uur bij de receptie. Omdat er beperkte ruimte beschikbaar is, is het niet mogelijk meubelstukken en groot witgoed af te geven.

Voor meer informatie over woonzorgcentrum De Markt en de andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn 0900-8440 en www.rivas.nl.

Wanneer?
28 februari 2015 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Woonzorgcentrum De Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.