Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vereniging "De Verzamelaars van de Drecht- & Merwestreek"

Vereniging "De Verzamelaars van de Drecht- & Merwestreek"

De vereniging "De Verzamelaars van de Drecht - en Merwestreek" organiseert op zaterdag 21 februari 2015 van 10.00 - 15.00 uur in "De Palm" v/d Palmstraat 3 te Papendrecht een Grote Algemene Verzamel - Ruilbeurs met alle soorten en variëteiten verzamelmateriaal. (geen treinen) De standhouders zorgen voor een uitstalling van onder andere postzegels, clips, brieven, speldjes, munten, ansichtkaarten, curiosa, flippo's, smurfen, (strip)boeken, telefoonkaarten, eierdopjes, Diddl, koningshuis, oud speelgoed, miniatuurauto's, pennen, lucifermerken, AH voetbalplaatjes verzamelitems enz. enz.
          
De bezoekers kunnen dan ook rekenen op een mooi en divers aanbod van verzamelmateriaal op deze gezellige beurs.
       
Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Entree is gratis. Voor nadere info en tafelreservering 010 – 5216731, fax 084-8331712, drecht.merwestreek@tiscalimail.nl

Wanneer?
21 februari 2015 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
De Verzamelaars van Drecht-en Merwestreek
drecht.merwestreek@tiscalimail.nl
Locatie:
De Palm
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.