Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportgala 2015

Sportgala 2015

Vandaag wordt het Sportgala 2015 gehouden in theater De Willem in Papendrecht. De zaal is open om 19.30 uur. Het spektakel vangt aan om 20.00 uur.

Wilt u hier bij zijn? Dat kan! Kaarten voor het gala zijn gratis te verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis( maximaal 4 kaarten). Houdt u er wel rekening mee dat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn.

Winnaars Sportgala 2015
Tijdens het sportgala wordt bekend gemaakt wie de sportman, de sportvrouw, de sportploeg en het sporttalent van het jaar zijn. Maar ook de vrijwilligers, die zich inzetten voor de sportverenigingen, worden in het zonnetje gezet.

Kijk voor alle informatie over het sportgala op de website.

Wanneer?
18 februari 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Theater de Willem, Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.