Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenmarkt voor Moldaviëreis

Boekenmarkt voor Moldaviëreis

Deze zomer gaan 14 jongeren uit Papendrecht voor een werkvakantie naar Moldavië om daar te helpen in een Day Care Centre in Chisinau. De plaatselijke afdeling van Youth for Christ zorgt daar via deze centra voor opvang van jeugd buiten schooltijd en probeert voor hen op die manier een baken voor de toekomst te zijn. Tijdens deze werkvakantie helpen de jongeren met het noodzakelijke onderhoud van één van de Day Care Centres in Chisinau.

Om hiervoor geld bij elkaar te krijgen wordt op zaterdag 7 februari een grote boekenmarkt gehouden in winkelcentrum de Westpolder in Papendrecht.

Een enorme collectie boeken met maar liefst ruim 2.500 verschillende titels zorgen ervoor dat er voor iedereen wel iets interessants bij zal zitten. Kom tussen 9 en 15 uur een kijkje nemen en neem de tijd om eens lekker te snuffelen tussen al die titels.

Heeft u niets met boeken, dan bent u natuurlijk toch van harte welkom. Want we hebben ook nog wel wat lekkernijen liggen, waaronder heerlijke verse stroopwafels, die we speciaal voor deze gelegenheid laten maken.

Mis het niet! En voor het weer hoeft u het niet te laten, want winkelcentrum de Westpolder is heerlijk warm.
 

Wanneer?
7 februari 2015 van 09.00 tot 15.00 uur
Organisator
De Moldaviegroep
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.