Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingsmiddag met thema Tinnitus (oorsuizen)

Ontmoetingsmiddag met thema Tinnitus (oorsuizen)

Brede WelzijnsInstelling (BWI) en Stichting Plotsdoven organiseert i.s.m. Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) een ontmoetingsdag voor doven en slechthorenden in Papendrecht e.o. Op donderdag 5 februari om 14.00uur wordt er een voorlichting gegeven over Tinnitus. Dan hebben we het over geluiden horen, die anderen niet horen. 

Zo'n geluid komt in verschillende vormen voor: fluiten, suizen, piepen, brommen, zoemen, hoog of laag, continu of afwisselend, hard of zacht. Herkent u dit? Het is zeker geen uniek probleem. Want heel wat mensen kennen het. Tinnitus is een verschijnsel dat dikwijls samen gaat met gehoorverlies. Gastspreker is Peter van der Ende, ervaringsdeskundige en al vele jaren een gedreven spreker over dit onderwerp. Tijdens de bijeenkomst wordt er ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt men uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

Daarnaast kunt u uw vragen stellen aan ervaringsdeskundige die vertegenwoordigd is vanuit de Stichting Plotsdoven. U en ook uw partner zijn van harte welkom. Toegang is gratis en een schrijftolk is aanwezig. Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij de BWI, P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen,  telefoonnummer 078-6154741 of info@bwi-papendrecht.nl

Wanneer?
5 februari 2015 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Dienstencentrum Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.