Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Stage

Open Stage

Ben jij tussen de 13 en 25 jaar en heb jij een talent? (bijv: Dansen, zingen, trucs enz.). Geef je dan nu op voor  het open podium tijdens de open stage night in Jeugdcentrum Interval. Je kan je aanmelden via c.nandoe@papendrecht.nl
 
JC Interval organiseert in samenwerking met Turning Point op zaterdag 31 januari van 19:30 – 23:00 een open podium.  De open stage night  is een avond waarbij jonge talenten hun skillz kunnen laten zien aan het publiek  tijdens een open podium . Een aantal jongeren die zullen optreden zijn: Fransesco Daniel, Single Drop, Lois, Eefje en Nina, Yaro en als special guest zal rapper ADV zijn skillz laten zien.
 
Dus heb je zin in een avond vol talent kom dan 31 Januari langs. De entree is geheel gratis.

Wanneer?
31 januari 2015 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Frank de Boer
770 81 65
f.dboer@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.