Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Stage in Interval

Open Stage  in Interval

Aanstaande zaterdag (31 Jan) organiseert JC Interval in samenwerking met Turning Point van 19:30 – 23:0 0 uur   een open stage. Het open podium is een avond waarbij jonge talenten hun skillz kunnen laten zien aan het publiek.

Een aantal jongeren die zullen optreden zijn: Fransesco Daniel, Single Drop, Lois, Eefje en Nina, Yaro, JR de Regelneger, Lotte, No Return & Theory Of The Clutch. Rapper ADV zal de avond afsluiten met zijn skillz.

Dus heb je zin in een avond vol talent kom dan 31 Januari langs. De entree is geheel gratis.

 

Wanneer?
31 januari 2015 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Frank de Boer
770 81 65
f.dboer@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.