Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportfotografie expositie in Gezondheidscentrum

Sportfotografie expositie in Gezondheidscentrum

Sportfotografie expositie in Gezondheidscentrum De Zorgmolen Papendrecht

In gezondheidscentrum De Zorgmolen is van 28 oktober 2014 t/m 29 januari 2015 een expositie ingericht met foto’s van drie amateurfotografen. Op de foto’s zijn allerlei sporten te zien. De Zorgmolen wil hiermee sport onder de aandacht van haar bezoekers brengen. Bijna alle sporten zijn vastgelegd, zoals handbal, voetbal, volleybal, maar ook zwemmen, wielrennen en paardensport.

De Papendrechtse fotograaf Peter Verheijen heeft maar liefst 22 foto’s hangen in het centrum. Erik de Wijk is met 3 foto’s vertegenwoordigd en Roelie ’t Jong heeft één foto in de expositie. De foto’s geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving.

De Zorgmolen is gevestigd aan de Poldermolen 2 en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. De toegang is vrij.
Wilt u exposeren in De Zorgmolen of kent u iemand die wil exposeren? Neem dan contact op met onze kunstcommissie.

Bijlage: een foto gemaakt door Peter Verheijen van handbalwedstrijd DES ’72 D 1 tegen DWS DB 1. Handbalster in actie: Moïsha van Munster (Papendrecht)

Wanneer?
Van 28 november 2014 08.00 uur tot 29 januari 2015 17.30 uur
Organisator
Gezondheidscentrum De Zorgmolen
Locatie:
Poldermolen 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.