Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sing-In Winter

Sing-In Winter

Een muzikaal feestje, dit keer met als thema Winter, verzorgd door twee docentes van Cultuurcentrum ToBe, voor kinderen van 0 tot 4 jaar die samen met één ouder/verzorger willen genieten van een uurtje samen zingen & muziek maken.

Wilt u meedoen? Geeft u zich dan telefonisch op bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), telefoonnummer 078-644 52 00. Wees er snel bij, want bij 30 aanmeldingen sluit de inschrijving.

 

Wanneer?
27 januari 2015 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
CJG Papendrecht
Locatie:
Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.