Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meet & Greet met Mickey en Minnie

Meet & Greet met Mickey en Minnie

Hoewel de verbouwingswerkzaamheden voor de nieuwe Jumbo in volle gang zijn, organiseert de winkeliersvereniging van winkelcentrum Westpolder in Papendrecht aanstaande zaterdag 24 januari van 12.00 - 16.00 uur een hele gezellige middag voor jong en oud.

Mickey & Minnie
Is het niet geweldig om een meet & greet te hebben met Mickey en Minnie Mouse ?!
Hiervoor zijn ze speciaal vanuit Parijs naar Papendrecht overgekomen. De hele middag lopen zij rond, kun je ze een handje geven en kunnen papa of mama nog een mooie foto maken om dit onvergetelijke moment vast te leggen.

Verhalenverteller
Alle kinderen in de leeftijd tot 12 jaar kunnen naar de prachtige en spannende verhalen komen luisteren van een verhalenverteller.  Hij geeft deze middag meerder voorstellingen waarbij er veel interactie is met de kinderen. Zijn verhalen zijn o.a. geïnspireerd op de boeken van Roald Dahl.

Popcorn en suikerspin
Voor de lekkere trek kunnen alle bezoekers genieten van een gratis zakje popcorn of een suikerspin!

Tip
Houd de kranten  in de gaten, want voor zaterdag 31 januari staan er ook weer leuke activiteiten gepland. U kunt ook de Facebookpagina van het winkelcentrum Westpolder liken! Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Kortom, er is (weer) van alles te beleven in winkelcentrum Westpolder!

Wanneer?
24 januari 2015 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
Winkeliersvereniging Winkelcentrum Westpolder
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goyenstraat
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.