Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tuinvogeltelling 2015

Tuinvogeltelling 2015

Ook deze winter organiseert de Vogelbescherming een Nationale Tuinvogeltelling. Iedereen kan meedoen door op 17 of 18 januari een half uur lang alle vogels in zijn tuin te tellen en deze door te geven via de app Tuinvogels of via de website www.tuinvogeltelling.nl
Iedereen kan thuis tellen, maar ook dit jaar kan er weer geteld worden bij de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA). Voor kinderen en ouders is er gelegenheid om te komen tellen bij het Streeknatuurcentrum van de NVWA. In de tuin is een vogelvoederplaats, waar pindaslingers, vetbollen, strooivoer en nog meer lekkers voor de vogels is opgehangen of gestrooid. Vanuit de kinderhoek kunnen de tuinvogels makkelijk worden bekeken en geteld. Ook zijn er kleurplaten, voedertips en vogelboekjes aanwezig.
Alle tellers zijn tussen 10.00- en 16.00 uur van harte welkom bij het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1, 3356 LS Papendrecht. Meer informatie is te vinden op www.nvwa.eu en www.tuinvogeltelling.nl.

Wanneer?
Van 17 januari 2015 10.00 uur tot 18 januari 2015 16.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.