Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taalstrijd

Taalstrijd

Taalstrijd in Papendrecht barst weer los

De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert op woensdag 14 januari 2015 voor de vierde keer de Papendrechtse Taalstrijd. De bibliotheek aan de Markt vormt die avond weer het decor van een heuse taalstrijd. Teams van drie personen bestrijden elkaar op een aantal onderdelen die te maken hebben met de Nederlandse taal. Spelling, cryptische omschrijvingen, anagrammen, de herkomst van woorden, meerdere aspecten van de taal passeren de revue.

Mensen kunnen zich individueel of als groep van drie inschrijven bij Wendy van der Hoeven. Zij is op dinsdag en donderdag (tot 15.00 uur) te bereiken op telefoonnummer 7706308 of per e-mail. De inschrijving staat open voor alle inwoners van de Drechtsteden die ouder zijn dan 18 jaar. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst op de avond zelf. U kunt zich tot 3 januari 2015 inschrijven.

Bent u op zoek naar een gezellige en ook leerzame activiteit? Kom dan op 14 januari alleen of met je vriend(inn)en, je collega’s of mensen die je kent van de vereniging naar de bibliotheek aan de Markt in Papendrecht. De avond begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Wie wint de wisselbokaal van de Papendrechtse Taalstrijd, die de vorige keer werd veroverd door Bianca Nederlof?

Wanneer?
14 januari 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Culturele Raad
w.vdhoeven@papendrecht.nl
Locatie:
Bibliotheek op de Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.