Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiebijeenkomst AV Passaat

Informatiebijeenkomst AV Passaat

Op zaterdag 10 januari 2015 is er om 10.00 uur in het clubgebouw van AV Passaat aan de Andoornlaan 38 te Papendrecht een informatiebijeenkomst waar u uitleg krijgt over het trainingsprogramma en over hardloopschoenen en –kleding. De trainers en een fysiotherapeut vertellen wat hardlopen doet met uw gezondheid en uw lijf en leden. Ook is er gelegenheid om uw vragen te stellen. U kunt dan ook al ter plaatse inschrijven.

De minimumleeftijd voor deelname aan het loopgroepproject is 16 jaar.
 
Ter plekke inschrijven
U kunt twee weken gratis meetrainen en daarna ter plekke inschrijven. Voor vragen kunt u mailen naar Gert Schut.

 

Wanneer?
10 januari 2015 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
gschut@telfort.nl
Locatie:
Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.