Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV)

Vandaag zal weer een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) van start gaan, voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze 10 lessen worden kosteloos aangeboden door Excelsior en worden gegeven in het verenigingsgebouw, wekelijks op donderdag van 19.00 tot 19.45 uur.

Opgeven kan (zolang er plaatsen beschikbaar zijn) via email, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd van de cursist(e).

Na het volgen van de cursus AMV is er een mogelijkheid om (tegen een kleine vergoeding) nog 10 vervolglessen te volgen.

Wanneer?
8 januari 2015 van 19.00 tot 19.45 uur
Organisator
MV Excelsior
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.